DOWNLOAD DE GRATIS WORKSHEET ‘DE FLAMINGO WAY’ 

Ik heb een eigen stappenplan ontwikkeld waarmee jij je business op jouw unieke manier kunt neerzetten en daarmee impact gaat maken! Op dit moment ben ik nog druk bezig met het optimaliseren ervan. Wil jij de eerste zijn die hem zometeen ontvangt? Laat dan hieronder je gegevens achter! 

Wil je weten of…

Je hebt de stap gezet om je droom achterna te gaan, je bent gaan doen wat je altijd al wilde doen en je wilt daar het liefst 24 uur per dag mee bezig zijn. Klanten zijn nog lastig te vinden en de omzet is niet helemaal wat je had gehoopt. Waarom lukt het anderen wel? Waarom krijgen anderen wel media aandacht? Waarom lijken anderen moeiteloos klanten binnen te krijgen? Stop met vergelijken, iedereen heeft zijn unieke verhaal en zijn moment om te shinen. Belangrijk is dat je jouw verhaal gaat rocken, gaat geloven in je verhaal en vooral dat jouw doelgroep gaat geloven in jouw verhaal.

Download de worksheet

Vul je gegevens in via het formulier hieronder. Je ontvangt daarna van mij een vragenlijst. Na het invullen van deze vragenlijst kun je een gratis sessie met mij inplannen.

Contact gegevens

Liesbeth Gouda
0634004728
liesbeth@anotherbrandstory.nl

Palestinastraat 108
2061HP Rotterdam
KVK: 68375557