Selecteer een pagina

Leef de beste versie van jezelf!

Huur mij in als spreker


  Naast trainingen geven, spreek ik ook vaak op podia over: 

  De beste versie van jezelf leven

   Ik heb al jong geleerd dat het belangrijk is de beste versie van jezelf te leven. Niet morgen of overmorgen maar VANDAAG. In een inspirerende sessie deel ik graag mijn verhaal en motiveer je om voor jouw verhaal te gaan staan. 

   Ondernemen

    Binnen 2 jaar heb ik 2 winstgevende bedrijven opgezet. Ik heb verschillende coachtrajecten gevolgd en de learnings meegenomen en mijn eigen successtory van gemaakt. In de spreeksessie deel ik graag wat volgens mij de sleutels zijn tot succes en vooral plezier!

    Destination Branding

     Door het adviseren en bijstaan van meerdere bedrijven in het toerisme en steden, ken ik beide kanten in toerisme. Ik ontwikkelde meerdere strategische visies. Wat mij onder meer opvalt, is dat bedrijven vloggers en andere influencers benaderen, ‘omdat anderen dat ook doen’. Mijn advies: “zet eerst een stap terug en bepaal je visie”. Leer om de valkuil(en) te vermijden en leer optimaal rendement te halen uit de keuzes die je dan maakt met je vernieuwde marketing- en communicatieaanpak.

     Opdrachtgevers

      Ik gaf al lezingen bij o.a. Gemeente Schiedam, Toerismecongres, Empower women 010, Coach Collective, Home of Power event, SpareSpace, Seats2Meet, Recruitmentfestival in de zon, Business NL Live, Hogeschool Rotterdam. 

      Over mij

      Mijn ultieme droom…

      is dat iedereen de beste versie van zichzelf vandaag leeft. Wacht niet met te doen wat voor jou het beste is en waardoor jij de beste versie van jezelf kunt leven. Een goede brandstrategie helpt jou daarbij. Mijn energie en passie breng ik graag in een sprekerssessie over. Zodat ik nog meer mensen kan inspireren met mijn Flamingo Way en nog meer mensen in het bedrijf van hun dromen kunnen werken. 

      Prijsrange

      Mijn tarief voor een keynote is vanaf € 500 exclusief BTW, inclusief reiskosten per opdracht.

      Je kunt me ook inhuren als dagvoorzitter voor een bedrag vanaf € 750. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

      Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een offerte.

      Contact gegevens

      Liesbeth Gouda
      0634004728
      liesbeth@anotherbrandstory.nl

      Palestinastraat 108
      2061HP Rotterdam
      KVK: 68375557