Selecteer een pagina

leef de beste versie van jezelf. elke dag

Over mij

Liesbeth Gouda

Al jong heb ik ervaren dat het leven zomaar opeens heel anders kan zijn. Tot twee keer toe verloor ik iemand die dichtbij mij stond en gezond leek te zijn. Opeens was diegene er niet meer. Daar heb ik van geleerd dat je niet moet wachten met het leven leiden dat je graag wilt. Daarom wil ik graag anderen inspireren om het leven te leiden dat ze graag willen. Met wat ik doe kan ik zoveel mogelijk mensen inspireren om een mooi bedrijf te bouwen. En daarmee een groot deel van hun leven in te vullen met waar zij van houden en waar hun passie ligt. Dat vind ik belangrijk om anderen mee te geven en om die reden ben ik Another Brand Story en Another Destination Story gestart.

Ik heb er in mijn leven altijd voor gekozen om mijn dromen te volgen. Zo heb ik meerdere keren mijn baan opgezegd, zonder dat ik iets anders had. Waarom? Omdat de baan mij niet meer gelukkig maakte en ik altijd het vertrouwen had dat het weer goed kwam. Wat het ook deed. Op een gegeven moment wist ik dat ik ondernemer wilde worden, ook al vond ik dat een lange tijd heel spannend. Toch heb ik die stap genomen, omdat ik geloof dat ik op die manier het beste kan leven naar de waarden die ik belangrijk vind, zoals vrijheid en plezier maken. Als ondernemer kan ik dat zeker, omdat ik zelf kan indelen hoe ik mijn werk het liefst doe.

Ik wil heel graag aan jou leren hoe jij van jouw werk een feestje kunt maken en hoe je nog meer verdieping kunt vinden in jouw werk. Hoe branding de wereld een stukje mooier kan maken. Want ik denk dat door mooie merken te bouwen en met plezier te werken, je de wereld een stukje mooier maakt. Ik kan jou mijn energie en passie overbrengen. Door mijn eigen energie en passie heb ik een model ontwikkeld dat nu al bewezen is. Ik heb hier heel veel klanten mee geholpen en ik zou heel graag willen dat jij daar ook veel klanten mee kunt helpen. Zodat er nog meer mensen in het bedrijf van hun dromen kunnen werken. 

Mijn visie is daarmee dat je nooit moet wachten om te doen wat voor jou het beste is en waardoor jij de beste versie van jezelf kunt leven.

Een goede brandstrategie gaat jou daarbij helpen en de beste versie van jezelf te zijn.

En verder? Ik ben in 2012 Marketing Talent of the Year geweest en 2x Viva genomineerd geweest. Ook heb ik diverse reclameprijzen gewonnen toen ik nog in dienst werkte.

 

Liesbeth in kleur

Wat je nog meer over mij moet weten? Dat vertel ik graag in kleur. Omdat kleur een hele psychologische achtergrond heeft en universeel is voor iedereen. Het geeft een gevoel weer. Hieronder vind je mijn kleuren.

Mint

Mint staat voor de ondernemende innovator. Ik doe met veel energie en inspiratie mijn werk en ik neem jou mee in verhalen.

Cyaan

Cyaan is de spraakmakende trendsetter. Ik wil alles altijd net even anders doen. Ik wil dat het nieuw is. Ik weet bijvoorbeeld ook altijd alle nieuwe restaurants, maar ook alle nieuwe trends als het gaat om branding. 

Lime groen

Dit is de persoonlijke ontwikkelaar. Ik wil heel graag mensen ontwikkelen. Dat is waarom ik contentcreators wil opleiden. Ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk en ik geloof dat je nooit te oud bent om te leren. Kennis is uiteindelijk de basis van succes. 

Licht roze

Licht roze staat voor liefdevolle ondersteuner. Ik vind connectie en verbinding heel belangrijk. Daarom vind ik het ook fijn als er een fijne relatie en samenwerking is.

Karakteristieke eigenschappen

wat mij typeert

Ik ben een echte Rotterdamse. Ik houd van Rotterdam en doe graag iets voor mijn stad. Wel ga ik binnenkort verhuizen naar Schiedam. Inmiddels ben ik al net zo verliefd op Schiedam als op Rotterdam, omdat ik alle potentie daar zie. 

Ik heb een hele lieve dochter – Lotte – van 2,5 jaar en een hele lieve vriend. We zijn op dit moment druk bezig in ons nieuwe klushuis.

Ik houd heel erg van eten en ik vind een feestje op z’n tijd ook zeker heel erg leuk. Ik ben ook een echte nuchtere Rotterdamse en houd van aanpakken. 

In de media

Met mijn initatief Share Your Magic Now
in het Algemeen Dagblad van 30 maart 2020! 

Contact gegevens

Liesbeth Gouda
0634004728
liesbeth@anotherbrandstory.nl

Palestinastraat 108
2061HP Rotterdam
KVK: 68375557