Donderdag 23 mei, 14.00 uur in Rotterdam. 

Geef je marketing vleugels en zet jouw bedrijf in zijn kracht voor meer klanten.

 

Je hebt je eigen onderneming, je hebt je dromen gevolgd en doet wat je altijd al hebt willen doen. Je boekt successen maar je hebt het gevoel dat het beter kan. Je wilt werken aan je bedrijf, je wilt je bedrijf de shine geven die het verdient, je wilt een groeiend aantal klanten en je wilt kunnen leven van je bedrijf. Jouw merk neerzetten, gaat jou met al deze doelen helpen. Leer tijdens deze workshop, welke stappen je nodig hebt om jouw bedrijf als merk neer te zetten en meer klanten te krijgen.

Ja! Ik ben erbij

Herken jij dit?

* Iedereen vond jouw idee fantastisch, en zei dit wordt een succes! Je bent ervoor gegaan, maar nu blijven die klanten toch achter

* Je hebt een bedrijf, en wil je volledig op je product of dienst focussen, maar je komt er steeds meer achter dat marketing ook een belangrijke rol speelt

* Je wil aan de slag met je marketing, maar hebt geen idee waar je moet beginnen

* Er zijn zoveel mogelijkheden, de termen vliegen je om de oren, google adwords, social advertising, facebook lives, affiliates, wat moet je hier allemaal mee?

* Je overweegt om naast je bedrijf een baan te zoeken omdat je het anders financieel niet rond krijgt

* Je wilt deze droom laten slagen, je wilt je geld verdienen met je eigen bedrijf en niet meer terug naar een werkgever

Hoe gaan we hieraan werken?

Jij bent de expert van jouw product of dienst, je bent niet de marketeer, en dat is ok! Voel je niet bezwaard om hier hulp bij te vragen. Dat is juist de beste stap die je kunt nemen, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Met hulp op branding en marketinggebied, zorg jij ervoor dat jouw bedrijf vleugels krijgt, jouw bedrijf gaat shinen. Deze workshop geeft jou handvatten en zorgt ervoor dat jij aan de slag kunt met jouw marketing en weer een stap dichterbij jouw droom bent.

 

“Liesbeth kan op een bezielende en beeldende manier vertellen en geeft leuke voorbeelden. Ze is met Another Brand Story het ultieme voorbeeld van hoe een beeldmerk kan werken voor jouw organisatie.”
Chablis – Het vergeten kind

“Het stappenplan dat tijdens de workshop wordt behandeld heeft mij een goede houvast gegeven om echt aan de slag te gaan met mijn branding, dit op papier te zetten en daarmee aan de slag te gaan!”
Gulay  – Het Lunchmoment

“Ik heb de workshop bijgewoond van Another Brand Story. Een duidelijk en motiverend verhaal waarbij veel interactie plaatsvond. Je zou er gelijk mee aan de slag willen gaan.”
Anja – Fullhouse Vastgoed B.V.

Inhoud van de workshop

Waarom is werken aan jouw merk belangrijk voor meer klanten?

– Wat is branding?
– Wat levert het op?
– Hoe pak je het aan?

Wat is jouw unieke kracht: Wat is jouw FLAMINGO?

– Waar sta jij voor?
– Waar ga jij voor?
– Wat maakt jou uniek?
– Geef kleur aan jouw merk!

Fly with me. Praktische details

De workshop duurt 2 uur, je wordt in 2 uur meegenomen langs inspirerende voorbeelden, een stappenplan om aan je merk te kunnen bouwen en je gaat gelijk al aan de slag met de tools die je nodig hebt om met jouw unieke kracht impact te maken. Na de 2 uur heb je de kans om te netwerken en verder te praten onder het genot van een drankje.

De investering is slechts 37 euro, een investering die je zeker terug gaat verdienen, daarvoor hoef je het niet te laten!

Locatie:  CANVAS. Rotterdam heeft midden in het centrum van Rotterdam een hele fijne locatie waar we met elkaar aan de slag kunnen.

Schrijf je hieronder direct in, er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Een middag met een flinke dosis inspiratie en verfrissende inzichten!

Ja! Ik ben erbij!