Flamingo Flavour Sessions – The breakfast edition

 

Heb jij moeite met een sterk merk te bouwen? Zoek jij naar manieren om je branding aan te pakken?

Ik ben er van overtuigd  dat ieder merk kan vliegen. Hiervoor is het neerzetten van de basis essentieel. Met de methodiek de ‘Flamingo Way’ bouw je aan jouw merk. Je krijgt hulp door middel van tools vanuit de methodiek, een brand expert en mede-ondernemers.  We verzamelen onder andere inzichten van jezelf en je bedrijf, je doelgroep en je omgeving tijdens de sessies. We beantwoorden met elkaar de vragen die jij hebt over jouw merk en zetten de fundering neer voor een authentiek, relevant, herkenbaar en onderscheidend merk, jouw merk. Oftewel Another Brand Story helpt je om te gaan vlammen!

– 3 sessies met 6 enthousiaste ondernemers op leuke, inspirerende plekken van Rotterdam

– Bij elke sessie een heerlijk en gezond ontbijtje om de dag goed te starten.

– 1-op-1 brand consultancy sessie van 1 uur

– Intensieve begeleiding tijdens alle sessies

– Inhoudelijke informatie over branding die je tijdens en na de sessies kunt gebruiken

– Co-creatie met ondernemers die hetzelfde zoeken als jij

– Ondersteuning via de Flamingo Flavour WhatsApp-groep op het gebied van branding

In 3 sessies verspreid over 6 weken komen maximaal 6 deelnemers en ikzelf bij elkaar op inspirerende plekken in Rotterdam. In elke bijeenkomst leg ik een aspect van branding uit aan de hand van de ‘Flamingo Way’, een door mij ontwikkelde methode om alle stappen van branding te doorlopen. Je krijgt hierbij een werkdocument om mee aan de slag te gaan. Daarnaast krijg jij als deelnemer ook nog 1 uur face-to-face coaching waarin we je merk bespreken en dieper ingaan op de aspecten die jouw merk nodig heeft.

Bijeenkomst 1:

Eerst maken we kennis met elkaar en bespreken we de waarden van onze merken. Ik leg het eerste aspect van de Flamingo Flavour uit, waarna we 2 merken van deelnemers gaan uitdiepen en met elkaar aan de slag gaan om de probleemstelling van deze merken op te lossen, waarbij je tegelijkertijd die oplossingen kunt meenemen voor je eigen merk.

Bijeenkomst 2:

We gaan dieper in op de aspecten van de Flamingo Flavour en kiezen 2 andere merken uit om op door te praten. Meedenken met anderen helpt je eigen creativiteit te vergroten. Het geeft je nieuwe ideeën en inspiratie voor je eigen business. Na het brainstormen met z’n allen geeft ik advies om concreet verder te kunnen gaan.

Bijeenkomst 3:

Alle aspecten van de Flamingo Flavour zijn uitgelegd. De laatste 2 merken worden in de groep behandeld. Ook jouw merk is in één van deze 3 bijeenkomsten besproken. Je zal merken dat de verschillende perspectieven van ondernemers jouw merk op allerlei aspecten belicht. Het gezamenlijk bekijken van je merk geeft een hoop kennis, inspiratie en nieuwe invalshoeken, maar zorgt ook voor saamhorigheid en een stukje eigenaarschap. Door deze aanpak steek je veel op over branding in een relatief korte tijd. Uiteraard worden alle sessies vanuit mijn brand-expertise begeleid.

1-op-1 sessie van 1 uur:

Toen jouw merk tijdens een bijeenkomst is besproken, zijn er tal van ideeën en concrete tips naar voren gekomen. Je handen zullen jeuken om jouw merk uit te bouwen naar een sterker merk. In de 1-op-1 sessie gaan we hier dieper op in en krijg je tools aangereikt om die ideeën tot werkelijkheid te laten komen.

– Het is effectiever dan dagen lang achter je laptop zoeken naar hét gouden ei om een sterk merk te bouwen (spoiler: die is er namelijk niet)

– Het is persoonlijk. De adviezen en tools die je krijgt aangereikt tijdens deze sessies zijn aangepast op jouw unieke merk en naast een brand expert denken nog 5 anderen met je mee.

– Je ontmoet leuke mensen, vergroot je netwerk, verrijkt je kennis en bouwt tegelijkertijd aan een sterker merk op basis van de ‘Flamingo Way’.

Tijdens deze sessies krijg je een schat aan inspiratie, verbinding en ideeën aangereikt. Het is een snelkookpan om jouw vragen te beantwoorden, doelen scherp te krijgen en tools te verzamelen om jouw merk tot een krachtig en inspirerend merk uit te bouwen. Verder heb je aan het eind van deze sessies:

– Een door jou ingevulde analyse van jouw bedrijf

– Inspiratie van andere bedrijven

– Tips en adviezen van andere professionals

– Expertise advies van een brand expert

– Nieuwe inzichten

– Waardevolle contacten

– Tools om aan je branding te werken

Kosten:

Regular Flamingo                 475 euro ex. BTW

Early Flamingo                     425 euro  ex. BTW (geldig tot en met 9 maart)

Data:

Woensdag 4 april    08.30 – 12.00

Woensdag 18 april  08.30 – 11.00

Woensdag 2 mei    08.30 – 11.00

Nooit gedacht dat een Flamingo jou een helder beeld over branding kon geven toch? Niet alleen zijn deze sessies leerzaam en inspirerend, ze zijn ook nog eens erg leuk! Grijp deze kans aan en ontwikkel met behulp van anderen een sterk merk.

 

Meer info of aanmelden? Ik hoor graag van je!