Ik ga ondernemen en ben vanaf nu trotse eigenaar van Another Brand Story! Een grote wens maar ook een spannende stap…

Wat ik ga doen?
Another Brand Story positioneert merken en bedrijven via ‘De Flamingo Way’.
De Flamingo Way? Ja, want naast het feit dat flamingo’s cool, hip en roze zijn, beschikken ze over eigenschappen die uitermate goed toepasbaar zijn om de brand story helder te krijgen. In zeven vanuit bestaande marketingmodellen onderbouwde stappen, zetten we een sterke positionering neer met Flamingo Flavour.

Daarover later meer. Als je niet kunt wachten, stuur me dan een berichtje, de koffie staat klaar! Ondertussen ben ik aan de slag met mijn website (eind okt live), de voorbereidingen voor de trainingen die ik ga geven en het maken van afspraken. Als kers op de taart launch ik Another Brand Story met een heel leuk event speciaal voor ondernemers en marketeers: het Flamingo Friday Fest!
To be continued…

Let’s get this story started – Another Brand Story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *